Aanmelden JO7-JO8

Wat leuk dat je interesse hebt om te voetballen bij RKVV Jeka.

Hieronder geef ik je meer informatie over de Jeugd Onder 7 en Jeugd Onder 8.

Indeling op geboortejaar

De spelers worden op geboortejaar ingedeeld. Voor seizoen 2020/2021 geldt:

1. Voor de Jeugd Onder 7 (JO7): kinderen met geboortejaar 2014 of 2015
  2. Voor de Jeugd Onder 8 (JO8): kinderen met geboortejaar 2013

Trainingstijden

De trainingen voor de JO7 en JO8 zijn op woensdagmiddag van 13.45 tot 14.45 De spelers dienen om 13.30 aanwezig te zijn.

De woensdagmiddag training staat onder begeleiding van studenten van CURIO – sport en bewegen. De aansturing van de studenten loopt via Arnoud Jonker, Hoofd Jeugd Opleidingen Jeka samen met Thomas de Ridder, assistent Hoofd Jeugd Opleidingen onderbouw Jeka. Het trainingsveld is veld 7. Dit is het kunstgrasveld voor de kantine.

1. De eerste training van het seizoen vindt plaats op de eerste woensdag na de zomervakantie (als de basisschool begint).
  2. De laatste training van het seizoen vindt plaats half juni.
  3. In de basisschoolvakanties is er geen training.
  4. Afmelden voor trainingen gebeurt via de trainer Thomas de Ridder: thomas.deridder@rkvvjeka.nl

Proeftrainen

Je mag de eerste drie keer (gratis) proef trainen. Daarna horen we graag of je wel/niet lid wordt.

Competitie inschrijven en indeling

Wedstrijden worden op zaterdagochtend gespeeld in Breda en omstreken (Etten-Leur, Chaam, Oosterhout, etc).

RKVV Jeka meldt twee keer per jaar nieuwe teams aan bij de KNVB.

1. De eerste keer is aan het einde van het seizoen voor teams voor het nieuwe seizoen.
  2. De tweede keer is halverwege het seizoen (in december).

We proberen te allen tijde een competitieplekje voor je te vinden. Echter bij te laat aanmelden is er geen garantie dat je in een competitieteam terecht komt. Vervolgens is het noodzakelijk dat er eerst nieuwe spelers zich aanmelden en er voldoende spelers zijn om een nieuw team aan te melden. Trainen is altijd mogelijk.

Idealiter bestaan de JO8 teams uit 8 spelers en de JO7 teams uit 6 spelers. Het komt voor dat er 9 (JO8) of 7 (JO7) spelers in een team zitten. Dit is het maximale aantal spelers omdat de spelers anders te weinig aan voetballen toekomen.

Wordt je als 9e (bij JO8) of als 7e (bij JO7) speler toegevoegd aan een team; dan wordt er bij de eerstvolgende mogelijkheid (in december) een nieuw team gevormd waar je dan naar overstapt.

Spelers die competitie spelen worden ingedeeld op geboortejaar. Er worden GEEN uitzonderingen gemaakt om eerder door te stromen naar een volgend Jeugd Onder categorie of om te blijven in dezelfde Jeugd Onder categorie (bijvoorbeeld vanwege fysiek beter of groter of dat je liever bij vriendjes/vriendinnetjes blijft). We proberen altijd om spelers die elkaar al kennen bij elkaar te plaatsen, echter dit lukt niet altijd. Geen zorgen: je maakt snel nieuwe vriendjes/vriendinnetjes in een team.

Wedstrijd informatie

De KNVB telt 4 competitie fases. Na iedere competitie fase wordt gezocht naar meer gelijkwaardige tegenstanders ingeval er extreme uitslagen zijn ingevoerd. Kortom, naar mate het seizoen vordert wordt het voor ieder team steeds spannender en daarmee ook leuker.

JO7

1. Iedere zaterdag speel je als team in een poule van 4. Je speelt dan 3 wedstrijdjes achter elkaar van circa vijftien minuten op de velden van een van de deelnemende clubs.
  2. Het wedstrijdveld voor O7 is een 1/8 veld. De wedstrijdvorm is 4 tegen 4 zonder keeper.

JO8

1. Het wedstrijdveld voor O8 is een 1/4 veld. De wedstrijdvorm is 6 tegen 6 (5 veldspelers en 1 keeper).

Outfit competitie

Juiste outfit: Rood Wit Blauw-shirts, witte broek en blauwe kousen. Kleding volgens de JEKA/COPA-kledinglijn. Op wedstrijddagen alleen COPA-kleding

- Via webwinkel op de website van JEKA https://shop.workinstyle.nl/index.php?route=product/category&path=59_93

- Via de winkel Voetbalshop in de Tolbrugstraat in Breda.

LET OP: je krijgt 10% korting bij aanschaf van bijv. voetbalschoenen als je deze in de winkel koopt. Voor de kleding online is een prijs afgesproken met JEKA, hier krijg je geen 10% korting op.

Aanmeldlink

De contributiebijdrage kan je hier raadplegen.

Klik voor het aanmelden op de link "Aanmeldformulier rkvv JEKA" hieronder.  Nadat je in het formulier op “Verzenden” hebt geklikt, wordt het verstuurd naar de ledenadministratie, die verder contact zal opnemen. Als er nog bijzonderheden zijn, kun je die aangeven bij de opmerkingen (bijv geef aan of je alleen wilt trainen of naast trainen ook competitie wilt spelen of voorkeur voor iemand die je kent in een team).

Aanmeldformulier rkvv JEKA

NB: Heb je een hotmail- of live e-mailadres, dan dien je alert te zijn op het feit dat e-mails van JEKA (waaronder de bevestiging van de ledenadministratie) vaak in de spambox belanden of zelfs niet aankomen. Controleer deze daarom regelmatig of gebruik bij voorkeur een ander e-mailadres.

Wil je komen proeftrainen? Meld je aan via (met vermelding geboortejaar): isabel.schouten@rkvvjeka.nl

Je ontvangt een reactie binnen drie werkdagen.

Tot ziens bij RKVV JEKA!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!