Technisch coördinator

19-07-2020

Lid Technische Commissie damesvoetbal m/v

(Vrouwelijke kandidaten hebben de voorkeur en een pré in de procedure)

Werkomgeving

RKVV JEKA is een voetbalvereniging aan de Beukenlaan in Breda. De naam is een afkorting van Jeugdig Enthousiasme Kan Alles. Het is qua ledenaantal (1600 leden) de grootste vereniging van Breda.

Doel en functie

Belangrijk is dat zowel de meisjes als de dames ook binnen JEKA meer aandacht krijgen. Het damesvoetbal wint in populariteit en omvang. Qua voorzieningen lopen de meisjes nog steeds achter op de jongens en die achterstand dient de komende jaren systematisch te worden ingelopen. Je rol is zitting te nemen in de TC en je bent verantwoordelijk voor de opbouw en organisatie rond het damesvoetbal. Het damesvoetbal moet zich binnen JEKA verder gaan ontwikkelen conform ons technisch beleid.

Belangrijkste verantwoordelijkheden nu en op lange termijn

1. Stelt per leeftijdscategorie vast welke vaardigheden de speelsters moeten worden aangeleerd

2. Zorgt voor een goede overgang van de junioren naar de senioren

3. Stelt samen met de hoofdtrainers trainingsprogramma´s vast perleeftijdscategorie

4. Bewaakt de uitvoering door zich op de hoogte te stellen van de uitvoering

5. Geeft aan de hand van schema´s en voorbeeldtrainingen samen met de hoofdtrainers per categorie nadere instructies aan de overige trainers percategorie (bij gelijke belangen is een combinatie van meer categorieën wenselijk)

6. Overlegt regelmatig met hoofdtrainers (gestructureerde vergaderingen)

7. Maakt in overleg met de desbetreffende leeftijdscoördinatoren de teamindeling voor het nieuwe seizoen.

8. Bezoekt vergaderingen KNVB betreffende competitiezaken.

Contact

Bij interesse kun je je sollicitatiebrief en CV mailen naar paul.hermus@rkvvjeka.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Hermus, telefoonnummer 06-30007090. We ontvangen je reactie graag voor 1 juni a.s..

Reageren op de vacature

* = verplicht
Vacature Titel
(Hoofd)trainer Jeugdtrainers recreatieteams
Materiaalman Medewerker materiaalbeheer
Technisch coördinator Jeugdcoördinatoren
EHBO'er Coördinator EHBO-zaken
Technisch coördinator Coördinator senioren
Gastheer / vrouw VOZ-ondersteuners
Technisch coördinator Lid Technische Commissie damesvoetbal m/v
Scout Vacature JEKA jeugdscouts
Scheidsrechter Scheidsrechters senioren
Verzorger Verzorger selectie JEKA

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!