sponsors

Kampweek voor de E-D-C junioren

Wat houdt de tofste week van het jaar in?

De JEKA Kampweek wordt al ruim 40 jaar georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers, die allen lid zijn van JEKA. Gedurende deze week worden door de jongens en meisjes van de C-D-E jeugd diverse spellen gespeeld, spannende avondtochten gelopen en uiteraard wordt er veel gevoetbald. Op een kampeerboerderij worden diverse quizzen en spelen gedaan en uiteraard zal een spectaculaire zeephelling niet ontbreken. Een jaarlijks hoogtepunt is het bezoek aan een (tropisch) zwembad en het bezoek van een bekende voetballer.

Naast de diverse onderdelen blijft er voldoende vrije tijd over om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen op de kampeerboerderij, waar we o.a. de beschikking hebben over een sportveld, spelzaal en speeltuin.
Deze week wordt door de meeste kinderen omschreven als de tofste week van het jaar.

Bezoek van een bekende voetballer of trainer 

Ieder jaar brengt een bekende voetballer of trainer een bezoek aan de JEKA Kampweek! De afgelopen jaren hebben al veel bekende voetballers het JEKA Kamp bezocht; Klaas-Jan Huntelaar (Real Madrid), Mark van Bommel (Bayern München), Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda), Bert van Marwijk (ex-coach Nederlands Elftal).Begeleiding

De kinderen worden ingedeeld (per leeftijdscategorie) in een groepje met 5 à 6 vriendjes (teamgenootjes) en een leider die ze de gehele week begeleidt. Verder gaan er 6 coördinatoren, 6 koks en een cameraman/fotograaf mee.

Locatie en vervoer

We streven ernaar om een aantal jaren achter elkaar naar dezelfde kampeerboerderij te gaan en deze locatie wordt tijdig bekendgemaakt.

De C-jeugd gaat altijd op de fiets naar de kampeerboerderij. Voor het vervoer van de E- en de D- jeugd wordt gebruik gemaakt van de bereidwilligheid van de ouders.

Wanneer en kosten

De kampweek wordt in de laatste of voorlaatste week van de zomervakantie georganiseerd. De exacte data worden tijdig bekendgemaakt.

De kosten worden ook jaarlijks tijdig bekendgemaakt. In deze kosten zijn o.a. inbegrepen:

— 7-daagse overnachting

— 3x per dag eten

— voldoende drinken en fruit

— een JEKA Kamp T-shirt

— een Kampkrant na afloop

— een DVD waarop alle avonturen nogmaals te zien zijn

— kosten diverse spelactiviteiten

— entree zwembad

Website

We hebben ook de beschikking over de fantastische website www.jekakampweek.nl

Op deze website zie je verslagen en foto’s van diverse JEKA Kampen. Een bezoekje brengen aan de website is echt de moeite waard om te zien hoe geweldig de JEKA Kampweek is!

Contact en inschrijven

Mocht je na het lezen van deze informatie en het bezoek aan onze website nog meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met één van de coördinatoren.
Inschrijven kan op de JEKA-site zelf onder inschrijven kampweek 2013. De telefoonnummers en mailadressen van de coördinatoren worden ook weer tijdig bekendgemaakt.

 

De JEKA-kampweek: De Tofste week van het jaar!

 

 

JEKA feliciteert vandaag:
Duncan Highet 7
Thomas Vink 17
Erik van Rijthoven 19