sponsors

Internationaal toernooi

JEKA Breda Cup: sfeer, vriendschap en sportiviteit

Als grootste en populairste voetbalvereniging van Breda e.o. organiseert JEKA samen met Euro-Sportring sinds 1994 tijdens het paasweekend dit gerenommeerde internationaal jeugdtoernooi voor de B-C-D-E jeugd. Het toernooi staat bekend om zijn sfeervolle ambiance, gastvrije ontvangst en uitstekende begeleiding. Met de hulp van meer dan 70 vrijwilligers wordt teams uit diverse Europese landen (o.a. België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken) een geweldig en sportief lang weekend aangeboden.

Accommodatie en begeleiding

Het toernooi wordt georganiseerd op ons gloednieuwe complex (sinds 2009) bestaande uit 5 (gras)velden en 2 kunstgrasvelden. De tent in het midden van het sportcomplex is, naast een ontmoetingsplaats met bar en winkel, ook een eetzaal en hier zullen dan ook de avondmaaltijden worden geserveerd gedurende het weekend.

Ieder team wordt begeleid door een zgn. steward, die ieder team gedurende deze dagen begeleidt. Zijn/haar taken bestaan o.a. uit het wegwijs te maken op het terrein, de stad, de slaapaccommodatie en het vlaggen van de wedstrijden van het te begeleiden team.

vrijdagmiddag

Aankomst, check-in en informatie

vrijdagavond

Open Huis Jeka Breda of bezoek aan het centrum van Breda

zaterdag

Ochtend en middag: voorrondes en welkomstceremonie per categorie
Avond: vrij programma

zondag

Ochtend en middag: tussenrondes en finales
Avond: prijsuitreiking en afscheidsfeest in de Jeka Cup tent

maandagOchtend: vertrek

Verblijf

De deelnemers kunnen doorgaans kiezen uit schoolhuisvesting, groepsaccommodaties( jeugdaccommodaties en bungalows) en hotels. De huisvesting is met zorg geselecteerd en moet aan een aantal voorwaarden voldoen zoals: Is het sportpark makkelijk te bereiken, een goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor sportgroepen en de veiligheid.

Vrijwilligers

Een dergelijk evenement kan alleen maar slagen als een grote groep vrijwilligers bereid is hun medewerking te verlenen. Via onze website worden regelmatig oproepen gedaan en we vertrouwen er op dat veel enthousiaste leden hun steentje zullen bijdragen. Op een speciale avond bedanken we alle vrijwilligers voor hun bijdrage.

Website en deelname

Op de speciale website (klik hier) wordt uitgebreid informatie verstrekt over dit geweldige toernooi. Er wordt o.a. een toelichting gegeven over de opzet, het programma, het verblijf, de geschiedenis met een overzicht van de winnaars, toeristische informatie over de stad Breda en sponsormogelijkheden. Via deze website kunnen verenigingen zich ook opgeven.

Verder is er ook een speciale Facebook pagina (link:https://www.facebook.com/jekabredacup) ingericht waar je op de hoogte blijft van de laatste foto’s en video's en sponsoren. Liken dus!

JEKA feliciteert vandaag:
Teun Vermunt 10