sponsors

Activiteiten

Onze vereniging heeft een enthousiaste activiteitencommissie (AC), die jaarlijks voor jeugd en senioren een aantal festiviteiten organiseert.
Activiteiten die bijdragen aan de gezellige en unieke cultuur van Jeka.

Activiteiten

• Jaarlijks bepaalt de AC welke activiteiten (mogelijk) georganiseerd worden. Aanvulling met nieuwe activiteiten behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Het seizoen wordt geopend met de zgn. GRAND OPENING, een discoweekend door jeugd en senioren. Onder leiding van een DJ wordt het seizoen muzikaal ingeluid.
  • Sinds een aantal jaren verandert de kantine in een Beierse Bierstube als de Oktoberbierfeste worden georganiseerd. Al dan niet met een lederen hose of Tiroler jurk, maar een ieder geval met braadwurst.
  • Speciaal voor onze jongste jeugd (De MP en F-jeugd) bezoekt Sinterklaas het sportpark Tussen de Leijen.
  • Op het eind van het kalenderjaar zijn er heel wat leuke prijzen te winnen tijdens de kerstbingo, maar het gaat natuurlijk weer om die gezelligheid die zo kenmerkend is voor onze vereniging.
  • Het eind van het seizoen wordt feestelijk afgesloten met een spetterend DISCOWEEKEND voor jeugd en senioren.

Maar AC bezorgt onze jeugd ook nog op een andere manier een leuke dag

JUNIOR VAN DE WEEK

Bij iedere thuiswedstrijd van Jeka 1 wordt een junior uitgenodigd en beleeft een fantastische en onvergetelijke dag. Na een kennismaking met de aanvoerder van Jeka 1 mag hij vanaf de penaltystip scoren bij de keeper van de tegenstander. Na afloop van de wedstrijd volgt er nog een leuke verrassing.

ELFTAL VAN DE WEEK

Via de mail ontvangt één van de teams van de E-jeugd een bijzondere uitnodiging. Zij zijn namelijk het elftal van de week en op een bepaalde datum beleven zij een leuke middag.

Andere Jeka-activiteiten

• Begin januari nodigt het bestuur alle leden uit voor de NIEUWJAARSRECEPTIE. Onder het genot van een hapje en een drankje wensen we elkaar het beste toe voor het nieuwe jaar.
  • De sponsorcommissie nodigt de sponsoren een aantal keren per jaar uit voor een zgn. SPONSORAVOND om hen te bedanken voor het ondersteunen van onze vereniging.
  • In dit kader noemen we ook nog DE UNIEKE KAMPWEEK voor de C-D-E jeugd (zie link kampweek).
  • Tot slot maken we nog melding van HET INTERNATIONAAL TOERNOOI voor de B-C-D-E jeugd (zie link Internationaal toernooi).
JEKA feliciteert vandaag:
Matthijs Emons 6