Zaterdag 6 mei om 10::00 uur

Geschreven op: 07 mei 2017
Andries Nelemans

door: Andries Nelemans

Hoewel het niet officieel wordt bijgehouden, kan het niet anders dan dat JEKA O7-07 kampioen is geworden. Gefeliciteerd mannen!

Van de 10 wedstrijden werden er 9 gewonnen en 1 gelijk gespeeld, doelsaldo: 106 voor en  25 tegen.
Ook de laatste wedstrijd tegen Groen–Wit vlogen de mannen er vol in, met een 13-2 score als resultaat.

Ik heb iedere wedstrijd staan genieten v.d. energie en het enthusiasme van iedereen in de ploeg. Daarnaast werd er ook gewoon goed gevoetbald; Er wordt al behoorlijk goed overgespeeld en niemand was te beroerd een foutje van een ander te herstellen.
Ik hoop dat ze dit de rest van hun (voetbal) leven kunnen vasthouden.

Als gevolg waren we bijna iedere wedstrijd met 7 spelers en moest er veel ‘reserve gestaan’ worden. Dit vond niemand leuk maar iedereen heeft het wel braaf gedaan. Respect mannen!
Ik weet niet in welk team jullie volgend seizoen spelen maar in ieder bedankt voor jullie inzet en veel succes de volgende seizoenen!
Groetjes, Andries